Här på hemsidan kan du läsa om all information för den Internationella hundshowen i Stockholm som sker varje år. Du kan ta del av alla uppdateringar och samtidigt få tips och råd angående hur man ska bo, när du ska köpa entrébiljetterna, parkering och mycket mycket mer.

Du kan även ta del av tidigare år och dessas utfall här på vår hemsida och därmed även läsa om aktuella raser. Funderar du på att ställa ut din hund nästa år? Då är det faktiskt dags för dig att börja förbereda dig nu. Du kommer nämligen att vinna mycket på att se till att du känner till alla spelregler och vad det är som gäller för Stockholm International Dog Show, där hundar kommer från hela världen och tävlar i utställning.

Om en hund vinner denna utmärkelse kommer den att ses som en champion och bli en väldigt eftertraktad avelskandidat med mera. Din hund kommer att bli mer prisvärd efter att ha vunnit ett flertal utmärkelser och att få höra att hunden är den bästa av alla hundar är nog någonting som de flesta ägare drömmer om.

När du följer vår hemsida kan du ta del av tips och råd samt andras åsikter och erfarenhet vad gäller att nå sin hunddröm och som tidigare nämndes kommer du att hitta aktuell information angående var det är mest lämpligt att bo, var du parkerar, entréavgift och vägbeskrivningar här, så att allt flyter på så smidigt som möjligt innan det är dags att ställa ut din hund.