Här kan du läsa om uppdateringar

exhibition-677761_1280Här kan du läsa om alla typer av uppdateringar som sker inför Stockholm International Dog Show, samt hur resultatet blev när det släpps. Vi håller denna sida ständigt uppdaterad om till exempel förlängd anmälningstid, lägre avgift, högre avgift med mera och vad det egentligen är som händer.

Du kan läsa om alla typer av nyheter som kan uppkomma, inklusive vilka som kommer att vara domare och vilka som är uteslutna. Även spekulationer kan uppkomma här och du kan även skicka in din egna spekulationer. Vet du någonting som inte vi vet som du vill dela med dig av? Vänligen skicka in informationen till oss så kommer den även att hamna här.

Om du vill ta del av aktuella rabatter som du kan få när du anmäler dig till showen ska du även läsa om det här. Du kan nämligen få rabattkoder som enbart gäller med din entrébiljett och som ser till att dina boendekostnader blir så låga som möjligt. Givetvis gäller rabattkoderna endast på områden där du får ta med dig djur. Det släpps alltså inga rabattkoder till hotell som har djurförbud, då det helt enkelt vore opraktiskt.

Vi håller även informationen uppdaterad här om det skulle ske något tekniskt fel med en anmälan så att du vet om det är dags för dig att skicka in din anmälan en gång till eller på ett eller annat sätt kontrollera så att du står med på listan. Även officiella meddelanden kan du hitta här och med hjälp av dessa uppdateringar kan du se till att alltid hålla koll och att själv bidra så att nästa Stockholm International Dog Show blir den bästa hittills. Detta kan vi tillsammans göra varje år och faktum är att ju mer information som kommer att komma ut i tid desto färre misstag och fördröjningar sker på plats.