Hotell och övernattning

Untitled-1När du deltar vid Stockholm International Dog Show och tar dig till platsen med bil, flyg eller tåg eller på annat sätt behöver du boende om du inte redan är boendes i Stockholm. Då kan det vara bra att känna till att de som deltar vid Stockholm International Dog Show har en viss typ av rabatt på vissa hotell, då Stockholm International Dog Show har samarbeten med ett antal hotell. Därför kan du spara pengar på att nyttja dessa. Du kommer dock att behöva betala extra för ett hundrum. Stockholm International Dog Show har samarbete med Scandic Victoria Tower Kista, som till och med är sammanbyggt med Kistamässan. Om du bor här har du nära till showen och utställare har alltid rabatt när de bor på Scandic Victoria Tower Kista.

Rabattkoden som kommer att ge dig rabatten varierar för varje år, men du kan alltid ta del av den här på hemsidan. Det gäller dock att vara ute vid god tid när du vill boka boende inför Stockholm International Dog Show, då dessa rum snabbt tar slut och då kommer du vara tvungen att leta dig till ett hotell som är längre ifrån hundshowen. Det är inte heller billigare för dig att bo längre ifrån och därför bör du boka ditt hotellrum så fort som du vet om att du ska delta vid Stockholm International Dog Show. Ju tidigare du har allting ordnat desto bättre och mindre stressfritt kan ditt Stockholm International Dog Show bli. Genom att du ser till att hålla det stressfritt blir dina hundar mer avslappnade och kommer att prestera ett bättre resultat.

Som du säkert vet är din sinnesstämning A och O för dina hundar och avgör om de kommer att prestera på det sätt som du önskar eller om det blir katastrofalt. Boka därför ett närliggande hotell.