Internetanmälan och regler

tablet-1075790_1280Idag kan du anmäla dig till Stockholm International Dog Show online. Då kan du även betala samtidigt. Du kan även anmäla dig via blankett och därefter betala via faktura. Eftersom Stockholm International Dog Show är en otroligt stor show finns det möjlighet att anmäla sig på båda sätten och det är även därför upp till dig att avgöra vad det är som du föredrar. Undersökningar visar dock att det mest populära sättet att anmäla sig på är via internet. Detta är på grund av att det oftast är lättast och du kan göra det hemifrån. Det innebär helt enkelt inget onödigt krångel och du kan betala i samma veva.

Du bör dock ha i åtanke att internetanmälan stänger mitt på dagen vid klockan 12.00 och inte vid midnatt när du anmäler dig till Stockholm International Dog Show, det vill säga om du är ute i sista minuten med att anmäla dig. Du måste vara medlem i SKK för att anmäla dig till Stockholm International Dog Show. Om du inte är medlem kan du betala ditt medlemskap samtidigt som du ansöker till Stockholm International Dog Show. Anmälningsformuläret är kopplat till SKK för att underlätta för dig som gör en anmälan. Du måste även göra din betalning i samband med din anmälan för att den ska registreras. Det innebär att så fort som du skickar in din ansökan måste du betala. Om du inte gör det kommer du att behöva göra om din anmälan.

Du kan även få flerhundsrabatt om du anmäler dig till Stockholm International Dog Show. Då måste du dock anmäla dig via en pappersblankett eftersom det inte går att anmäla sig via internet och nyttja denna rabatt. Om du har en utlandsägd hund behöver denna hund även finnas med i SKKs register för att den ska kunna delta i Stockholm International Dog Show.