Res med husbil

mobile-home-417578_1280Att resa med husvagn eller husbil är ett kostnadseffektivt sätt för dig som vill delta på Stockholm International Dog Show. Då behöver du inte krångla med att hitta ett boende till dig och din hund och du behöver inte betala för ett dyrt hotell eller bekymra dig över var du ska spendera nätterna. Många väljer att göra på detta sättet och det kan vara skönt att inte behöva oroa sig alltför mycket, samtidigt som djuren kan ha det bekvämt under hela resans gång. Du kan även stanna med husbilen och rasta dem hur ofta du vill och det finns det säkerligen behov av. Det är helt enkelt ett av de smidigaste sätten för dig som vill delta på showen och om du redan har en husbil skadar det inte för dig att använda den.

Det största problemet som du kommer att få när du väljer att resa med husbil eller husvagn är att du kan få se till att hitta en annan typ av parkeringsplats, då det finns väldigt begränsat antal med parkeringsplatser för bussar eller större fordon som är ansluta till Kistamässan. Detta innefattar dock som mest att du kanske måste gå en bit. Det kan till och med vara en fördel om dina hundar får sig en promenad innan dess att ni går in till showen, så att de kan känna sig lugnare och därmed även prestera bättre.

Detta är någonting som de flesta borde göra innan dess att de går in. Därför borde inte heller bristen på parkeringsplatser för större fordon avskräcka dig att ta husbilen eller husvagnen, då det finns så otroligt många fördelar med att göra på detta sätt och du kommer att få igen det senare i tävlingen. Ju mindre krångel desto bättre utgång generellt sett och det är precis därför som du ska ta husbilen.